logó

OVODA.ORG

Az okos és hatékony óvodai weboldal keretrendszer megfizethető áron!

Ön olyan intézményvezető vagy szülő, aki szerint az óvodájuk számára szükség lenne egy modern, dinamikus, informatív weboldalra, ami könnyen kezelhető?
Ha igen, akkor jó helyen jár!Jogi nyilatkozatA szerződő felek

- Bérbe adó: Az ovoda.org tulajdonosa.
- Bérlő: Az óvoda képviselője és a szerződés aláírója, valamint ezáltal a weboldal főadminisztrátora.

A bérlés tárgya

Az éves bérlet a következő három tételt foglalja magába:
- A óvoda keretrendszer webalkalmazás bérlése a bérbeadó tárhelyén.
- Az oldal eléréséhez szükséges aldomain cím, ami a www.ovoda.org fődomain névhez csatlakozik (www.ovodanev.ovoda.org)
- A rendszer működéséhez szükséges webtárhely, aminek üzemeltetését a www.lunarpages.com végzi.

Üzemzavar esetén a bérbe adó minden tőle telhetőt megtesz a hiba 24 órán belüli elhárítására, de a harmadik fél által üzemeltetett részre felelősséget nem tud vállalni (mint például a felhasználó által igénybe vett internet szolgáltatás, illetve a tárhelyet üzemeltető lunarpages).

A rendszer karbantartásához és tartalom kezeléséhez a bérlőnek rendelkeznie kell megfelelő internet hozzáféréssel és az internet használatához a megfelelő hardverrel és szoftverrel, amiről magának kell gondoskodnia.

A szerződéskötés időtartama és a fizetés

A bérleti szerződés egy éves időtartamra vonatkozik és automatikusan az éves ciklus lejártakor újra indul. A szerződés időtartama a meghatározott próbaüzem lejártakor indul.
A fizetés a szerződés indulásának napjától számítva 30 napon belül esedékes egy összegben.
A bérbeadó mindegyik bérbe adott weboldalon egy 170x170 pixel méretű reklám banner helyet használhat ellenszolgáltatás nélkül.

A bérlet felmondása

A bérleti szerződést indoklás nélkül, azonnal felmondhatja bármelyik fél.


Adatvédelem

Az óvoda által feltöltött anyagok jogtisztaságáért a bérlő óvoda képviselője (szerződést aláírója) felel.
Jogsértés esetén a bérbeadó értesítés után a a szolgáltatást felfüggesztheti vagy megszüntetheti. Hatósági felszólítás esetén előzetes értesítés nélkül is.

Az óvoda weboldalának felügyeletét a bérleti szerződés aláírója kapja meg, aki a weboldal ún. főadminisztrátora lesz. Az oldal használatába vételéhez szükséges a saját egyedi jelszó megadása, ami az adatbázisban kódoltan kerül tárolásra. Ezen biztonsági jelszó megfelelő kiválasztásáért és tárolásáért a bérlő felel. A gondatlanságból eredő károkért a bérbeadó nem felel.
Elfelejtett jelszó esetén a főadminisztrátornak új jelszót csak a biztonsági egyeztetés után ad ki a bérbeadó. A többi adminisztrátornak (munkatársnak) a főadminisztrátor ad új jelszót. A felhasználóknak (szülőknek) a rendszer automatikusan generál új jelszót, emberi beavatkozás nélkül.
Az óvoda által feltöltött anyagokról időszakosan biztonsági mentés készül, de a két mentés közötti adatvesztés és adattörlés nem visszaállítható.
A felhasználók (szülők) által szándékosan törölt adatok nem adhatók ki a bérlő számára.
A szerződés felbontása után az adatbázisban tárolt információkat 30 nap után töröljük.copyright by ovoda.org | jogi nyilatkozat | kapcsolat | óvodák listája